Resep Capcay Goreng Enak Dan Lezat

Resep Capcay Goreng - Capcay kentang goreng adalah makanan Cina atau makanan chiness. Nama capcay itu sendiri bermaksud 10 jenis sayuran, karena Cina biasanya membuat capcay dari 10 ramuan sayur-sayuran. Resep capcay gorengadalah menu paling sesuai untuk anda yang ingin berkhidmat dengan makanan yang sihat dengan rasa yang baik dan segar. Campuran sayuran berwarna-warni yang juga menarik perhatian orang kecil untuk memakannya.

Capcay sekarang sangat terkenal di Indonesia, tetapi tidak banyak orang boleh dan tahu bagaimana membuat capcay goreng ini. Resep capcay goreng, tidak bermakna proses memasak capcay dengan sayur-sayuran menggoreng, kerana proses pembuatan capcay goreng hampir sama dengan sos capcay, hanya pada capcay goreng tidak menggunakan banyak saus. Untuk melihat resipi dan bagaimana membuat capcay goreng yang lazat dan berkhasiat dengan ulasan berikut.

Resep capcay goreng agak mudah dan tidak mengambil masa lama untuk membuatnya. Anda boleh menyediakan menu ini untuk keluarga di rumah sebagai menu makanan harian, agar tidak bosan, anda boleh membuat sayur-sayuran dengan bahan lain yang anda suka keluarga.

Mudah-mudahan resipi capcay goreng dan bagaimana membuatnya boleh berguna untuk anda. Dan meningkatkan pengetahuan memasak ibu di rumah.http://www.anekaresepsederhana.com/2017/06/cara-membuat-capcay-goreng-enak-dan.html Memasak makanan sihat yang kaya dengan nutrisi untuk keluarga tidak sukar, tetapi ibu bijak dalam memproses makanan kaya nutrisi menjadi makanan yang menarik dan enak tentu saja. Semoga berjaya

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Resep Ayam Goreng Kremes

Resep Sayur Lodeh Enak Dan Lezat

Resep Opor Ayam Kampung